Totul pentru casa ta! Bona Lux
Promoții De sezon Vânzări (+4) 0772 035 455

Motoferastrau Ruris rm500 500rn2022

NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Motoferastrau Ruris rm500 500rn2022
  • Motoferastrau Ruris rm500 500rn2022
  • Motoferastrau Ruris rm500 500rn2022
  • Motoferastrau Ruris rm500 500rn2022
  • Motoferastrau Ruris rm500 500rn2022
  • Motoferastrau Ruris rm500 500rn2022


Descriere Motoferastrau Ruris rm500 500rn2022

Motoferăstrăul RURIS RM500, cu o putere a motorului de 3.3 CP, de înaltă calitate, potrivit pentru lucrările grele, convinge prin putere şi confort în utilizare la tăierea cantităţilor mari sau a lemnului de esenţă tare. Motoferăstrăul RURIS RM500 prezintă performanțe remarcabile de tăiere și poate ajuta la lucrări mai rapide chiar și cu șine de ghidaj lungi. Cu un carburator Walbro ce poate fi reglat ușor, combinat cu un echilibru mai bun și dotări comode, îmbină perfect tehnologia tradițională cu dezvoltarea modernă.

Utilizat pentru o gamă diversă de lucrări

Greutatea redusă şi puterea mare combinate cu un motor robust fac acest Motoferăstrăul RURIS RM500 multifuncţional potrivit pentru o gamă largă de lucrări. Motoferăstrăul RURIS RM500 poate fi utilizat în multiple scopuri. Este recomandat pentru:

-lucrările de rărire a arborilor;

-tăierea lemnului de esenţă moale;

-construcţii;

-tăierea lemnului de foc cu diametrul de până la 900mm;

-domeniul forestier.

Dotări

Motoferăstrăul RURIS RM500 este dotat cu șină și lanț profesionale Oregon și cu un carburator Walbro, lider pe piață la nivel mondial în domeniul carburatoarelor.

Echiparea cu șina și lanțul profesionale Oregon asigură rezistență, un consum minim și o alimentare constantă cu combustibil indiferent de poziția în care este ținut și condițiile în care este utilizat motoferăstrăul.

Șina și lanțul Oregon aduc un plus de eficiență și precizie în debitarea masei lemnoase, special proiectate pentru profesioniștii care necesită performanță, durabilitate și versatilitate maximă.

Prin proiectarea specială a șinei și lanțului Oregon se determină transmiterea cantității optime de ulei necesară pentru lubrifiere.

Datorită sistemului de pornire Super Easy Start, Motoferăstrăul RURIS RM500 va porni cu ușurință la o singură tragere fără a întâmpina recul.

Prin apăsarea pompei de combustibil se realizează transferul combustibilului în carburator, diminuând numărul de curse de demaraj după o pauză de funcţionare mai îndelungată a motoferăstrăului.

Proiectarea demarorului asigură o tragere mai ușoară și o pornire mai rapidă.

Sistemul Vortex de curățare centrifugală a aerului ajută la reducerea uzurii și garantează o operativitate îndelungată.

Motoferăstrăul RURIS RM500 este prevăzut cu o fereastră transparentă ce permite utilizatorului să observe și monitorizeze constant, cu rapiditate și precizie, nivelul combustibilului din rezervor.

Motoferăstrăul RURIS RM500 este echipat cu o cheie în șasiu pentru bujie, întinderea  cu o mai mare ușurință a lanțului și pentru deschiderea rapidă și simplă a șinei, fără a mai fi nevoie de alte unelte.

Motoferăstrăul RURIS RM500 este dotat cu șasiu de magneziu, ceea ce conduce atât la creșterea durabilității și rezistenței la impactul cu masa lemnoasă, cât și la reducerea masei motoferăstrăului menţinându-l într-un echilibru perfect.

Cu ajutorul dotărilor sale, Motoferăstrăul RURIS RM500 asigură combinația ideală dintre randamentul sporit și ergonomia optimă, transformând orice provocare într-o activitate ușoară.

Confort sporit

Prin proiectarea cu responsabilitate a punctelor de amortizare din dotarea Motoferăstrăului RURIS RM500 vibraţiile puternice din locurile de prindere sunt semnificativ reduse, evitându-se tulburările de irigaţie sangvină la nivelul mâinilor şi braţelor termen lung.

Sistemul de pornire Super Easy Start absoarbe forţa în funcţie de evoluţia compresiunii şi o eliberează determinând un proces de demarare uniform, fără recul, nesolicitând mușchii și articulațiile utilizatorului.

Comenzile Motoferăstrăului RURIS RM500, precum pornirea la rece sau la cald, funcţionarea şi oprirea sunt realizate cu ușurință, deoarece acestea se află la îndemâna utilizatorului asigurând un grad ridicat de confort şi siguranță.

Performanță ridicată în tăiere

Motoferăstrăul RURIS RM500 prezintă o performanță ridicată în tăierea lemnului și o operare ușoară a acestuia chiar și pentru cele mai dificile locuri de muncă. Acesta este un motoferăstrău puternic și robust pe care se pot baza profesioniștii pentru a-și face treaba în condiții solicitante. Lanțul performant Oregon evidențiază capacitatea excelentă de tăiere a Motoferăstrăului RURIS RM500.

Fiabil și robust

Fiabil, puternic şi rezistent, Motoferăstrăul RURIS RM500 cu motor pe benzină, pentru industria forestieră, constituie un ajutor de neînlocuit. Motoferăstrăul RURIS RM500 oferă o tehnică robustă şi este uşor de manevrat, cu o greutate de 5.7 kg.

Rezistent

Motoferăstrăul RURIS RM500 se remarcă în termeni de performanță și manevrabilitate, dar ceea ce îl deosebește este simplitatea și robustețea, care îl fac să depășească toate așteptările când vine vorba de rezistență.

Durabil

Acesta este un motoferăstrău extrem de durabil, care pornește și funcționează în orice condiții. Este rezistent și poate acționa cu ușurință șine de ghidaj de 45 cm.

Ușor de pornit

Cu ajutorul Super Easy Start Motoferăstrăul RURIS RM500 este ușor de pornit, printr-o tragere simplă de sfoară, când motorul este utilizat în prealabil. Tehnologia de pornire asigură o pornire rapidă a motorului, indiferent de condițiile exterioare.

Consum redus de combustibil

Motoferăstrăul RURIS RM500 este echipat să asigure un nivel adecvat pentru mediul înconjurător. Consumul redus de carburant este rezultatul capacității de intrare în turație rapidă a motoferăstrăului la care se adaugă șina de ghidaj plus lanțul 0.325 1.5 RS performant Oregon.

ModelRURIS RM500
Motor: Concept Khumma
Ciclu de funcționare: 2 timpi
Putere motor: 3.3 CP
Capacitate cilindrică: 50.9 cc
Sistem de aprindere: Electronic
Pornire: Manuală
Combustibil: Amestec carburant
Rezervor benzină: 520 ml
Rezervor ulei: 250 ml
Consum mediu carb.: 582g/kWh

Amestec carburant: 25 ml ulei/ litru de benzină
Vibrații mâner față: 6,13m/s ²
Vibrații mâner spate: 6,27m/s²
Tip carburator: Walbro
Lungime șină: 450 mm
Pas lanț/Număr dinți: 0.325” 1.5RS / 36D
Întindere lanț: Confort laterală
Frână lanț: Da
Greutate: 5.7 kg