Totul pentru casa ta! Bona Lux
Promoții De sezon Vânzări (+4) 0772 035 455

Motoferastrau Ruris rm5280 280rn2022

NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Motoferastrau Ruris rm5280 280rn2022
  • Motoferastrau Ruris rm5280 280rn2022
  • Motoferastrau Ruris rm5280 280rn2022
  • Motoferastrau Ruris rm5280 280rn2022
  • Motoferastrau Ruris rm5280 280rn2022


Descriere Motoferastrau Ruris rm5280 280rn2022

Motoferăstrăul RURIS RM280, conceput după o tehnică derivată de la motoferăstraiele profesionale, cu o putere a motorului de 1.5 CP și o greutate de 3.26 kg, este ușor și eficient, ideal pentru cei care caută un motoferăstrău ușor de pornit și manevrat.

Utilizat pentru multiple lucrări

Cu ajutorul Motoferăstrăului RURIS RM280 se poate realiza o gamă largă de lucrări din gospodărie. Poate fii utilizat pentru:

-pomicultură;

-pentru tăierea lemnului de foc cu diametrul de până la 600 mm;

-pentru tăierea, cosmetizarea şi întreţinerea coroanei arborilor;

-îndepărtarea și rărirea arbuștilor;

-îndepărtarea lemnului putred și a ramurilor lăstarilor;

-realizarea unor construcții simple din lemn.

Dotări

Motoferăstrăul RURIS RM280 este dotat cu șină și lanț profesionale Oregon și cu un carburator Walbro, lider pe piață la nivel mondial în domeniul carburatoarelor.

Echiparea cu șina și lanțul profesionale Oregon asigură rezistență, un consum minim și o alimentare constantă cu combustibil, indiferent de poziția în care este ținut și de condițiile în care este utilizat motoferăstrăul.

Șina și lanțul Oregon aduc un plus de viteză, eficiență și precizie în debitarea masei lemnoase, fiind special proiectate pentru profesioniștii care necesită performanță, durabilitate și versatilitate maximă.

Prin proiectarea specială a șinei și lanțului Oregon se determină transmiterea cantității optime de ulei pentru lubrifiere.

Datorită sistemului de pornire Super Easy Start, Motoferăstrăul RURIS RM280 va porni cu ușurință la o singură tragere fără a întâmpina recul.

Prin apăsarea pompei de combustibil se realizează transferul combustibilului în carburator, diminuând numărul de curse de demaraj, după o pauză de funcţionare mai îndelungată a motoferăstrăului.

Proiectarea demarorului asigură o tragere mai ușoară și o pornire mai rapidă.

Sistemul Vortex de curățare centrifugală a aerului ajută la reducerea uzurii și garantează o operativitate îndelungată.

Cu ajutorul dotărilor sale, Motoferăstrăul RURIS RM280 asigură combinația ideală dintre randamentul sporit și ergonomia optimă, transformând orice provocare într-o activitate ușoară.

Ușor de manevrat

Motoferăstrăul RURIS RM280 este ușor de manevrat și ideal, atât pentru profesioniști, fiind proiectat chiar și pentru utilizarea la înălțime, cu o singură mână, cât  și pentru cei care desfășoară activități casnice și lucrări simple.

Greutate optimizată

Datorită greutății scăzute, de numai 3.26 kg, cu ajutorul Motoferăstrăului RURIS RM280 tăierea lemnului devine confortabilă și se poate realiza pe o durată mai lungă de timp.

Consum redus de combustibil

Motoferăstrăul RURIS RM280 este echipat să asigure un nivel adecvat pentru mediul înconjurător. Consumul redus de carburant este rezultatul capacității de intrare în turație rapidă a motoferăstrăului la care se adaugă șina de ghidaj plus lanțul 3/8 1.3 PM performant Oregon.

Confort sporit

Prin proiectarea cu responsabilitate a punctelor de amortizare din dotarea Motoferăstrăului RURIS RM280, vibraţiile puternice din locurile de prindere sunt semnificativ reduse, evitându-se tulburările de irigaţie sangvină la nivelul mâinilor şi braţelor pe termen lung.

Sistemul de pornire Super Easy Start absoarbe forţa în funcţie de evoluţia compresiunii şi o eliberează determinând un proces de demarare uniform, fără recul, nesolicitând mușchii și articulațiile utilizatorului.

Comenzile Motoferăstrăului RURIS RM280, precum pornirea la rece sau la cald, funcţionarea şi oprirea sunt realizate cu ușurință, deoarece acestea se află la îndemâna utilizatorului asigurând un grad ridicat de confort şi siguranță.

Ușor de pornit

Motoferăstrăul RURIS RM280, cu ajutorul Super Easy Start, poate fi pornit cu uşurință printr-o tragere simplă de sfoară, când motorul este utilizat în prealabil. Tehnologia de pornire asigură o pornire rapidă a motorului, indiferent de condițiile exterioare.

ModelRURIS RM280
Motor: Concept Khumma
Ciclu de funcționare: 2 timpi
Putere motor: 1.5 CP
Capacitate cilindrică: 28.5 cc
Sistem de aprindere: Electronic
Pornire: Manuală
Combustibil: Amestec carburant
Rezervor benzină: 210 ml
Rezervor ulei: 200 ml
Consum mediu carb.: 460g/kWh

Amestec carburant: 20 ml ulei/ litru de benzină
Vibrații mâner față: 6,78m/s ²
Vibrații mâner spate: 7,2m/s²
Tip carburator: Walbro
Lungime șină: 300 mm
Pas lanț/Număr dinți: 3/8 1.3PM / 22+1D
Întindere lanț: Confort laterală
Frână lanț: Da
Greutate: 3.26 kg
Garanție produs: 24 luni