Totul pentru casa ta! Bona Lux
Promoții De sezon Vânzări (+4) 0772 035 455
» Garanția produselor

Garanția produselor

Garanția produselor achiziționate prin magazinul nostru online, conform legii, este de 2 ani de la data cumpărării. Produsele în garanție, care prezintă defecțiuni , pot fi returnate dacă îndeplinesc toate condițiile specificate în certificatul de garanție. Reparația sau înlocuirea produselor se va face în termen de 14 zile.

 


Toate Bunurile comercializate de catre Bona Lux Center S.R.L., cu exceptia Bunurilor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi (exceptie Bunurile resigilate), in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.


 In cazul Bunurilor vandute si livrate de Bona Lux Center S.R.L., certificatele de garantie sunt emise direct de producator, toate cazurile de garantie fiind rezolvate prin reteaua de service nationala a acestuia.


 Pentru Bunurile din Comanda care beneficiaza de garantie in baza certificatelor de garantie emise de producatorul acestora,Bona Lux Center S.R.L. va transmite Cumparatorului aceste certificate de garantie exclusiv in format tiparit, prin adaugarea certificatelor de garantie aferente Bunului in coletul clientului.


. Pentru o corecta comunicare a certificatului de garantie aferent Bunului din Comanda, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau.


 In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, Bunul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.
Lipsa certificatului de garantie al Bunului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia marfii pe adresa . Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.


  In cazul Bunurilor resigilate, certificatul de garantie este emis de catre Bona Lux Center S.R.L., iar garantia poate sa acopere o perioada diferita fata de perioada de garantie a aceluiasi Bun nou, sigilat. Perioada de garantie este specificata in certificatul de garantie pentru fiecare Bun resigilat in parte. Conditiile de utilizare, manipulare si transportare a unui Bun resigilat sunt aceleasi cu cele de la produsele sigilate si beneficiaza de aceleasi servicii daca nu este stipulat altfel in pagina produsului.