Totul pentru casa ta! Bona Lux
Promoții De sezon Vânzări (+4) 0772 035 455
» Returnarea produselor în 14 zile

Returnarea produselor în 14 zile

Ai cumpărat simplu, returnezi simplu!

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește, îl poți returna în 14 zile calendaristice de la momentul livrării.

Garantăm returnarea banilor în 14 zile de la data recepționării produselor.

În cazul persoanelor juridice, acestea neavând calitatea de consumator, ne rezervăm dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

 Nu se pot returna produsele care au fost livrate pe baza unei comenzi speciale, (produs “Indisponibil” in momentul comenzii, sau produsele care au fost comandate după specificațiile prezentate de client.

Condițiile generale de retur le puteți citi la secțiunea Termeni si condiții articolul 14.

Pentru orice nelămurire, ne puteți scrie la adresa de E-mail shop@bonalux.ro sau  ne puteți contacta telefonic la Telefon 0772 035 455

Condiții generale pentru returul produselor vândute și expediate

♦ Returul se face cu certificatul de garanție în original, cu etichetele inițiale intacte.

♦ Produsele trebuie returnate în aceeași stare în care au fost livrate, în ambalajul original cu toate accesoriile, documentele și etichetele intacte și fără să prezinte semne de uzură sau deteriorare, în caz contrar Bona Lux Center SRL (Bona Lux) isi rezerva dreptul de a încasa 20% din valoarea produsului, pentru oricare din motivele prezentate anterior.

♦ Sunt refuzate la retur produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, prezintă urme de uzură sau folosire excesiva, zgărieturi, ciobituri,șocuri mecanice.

♦ Nu se acceptă returnarea pentru produsele care au fost comandate după specificațiile prezentate de consumator.

♦ Produsele de tip comandă specială nu pot fi returnate.

♦ În cazul în care produsele sunt returnate în showroom și modalitatea de plată a fost transfer bancar, returul banilor se face tot prin transfer bancar. Banii vor fi returnați în contul specificat de tine.

♦ Returnarea banilor în cazul comenzilor online se face în contul bancar specificat de tine.

♦ Nu se returnează bani numerar prin curier.

Returnarea produselor în garanție

♦ Produsele în garanție care prezintă defecțiuni pot fi returnate atât timp cât îndeplinesc toate condițiile specificate în certificatele de garanție.

♦ Reparația sau înlocuirea produselor se va face în 15 zile.

Te rugam să verifici integritatea fizică a coletelor în momentul în care le primești  în prezența curierului și să ceri întocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor dacă produsele prezintă urme de deteriorare. Orice reclamație ulterioara nu va fi luată în considerare.

Pentru orice nelămuriri, ne puteți scrie la shop@bonalux.ro

Bona Lux respecta prevederile ordonantei de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii si confera consumatorului (persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii) dreptul de retur al produselor achizitionate de pe website-ul nostru.

Returnarea produselor se poate face inclusiv in urmatoarele situatii:


1. Ati primit alt produs / alte produse: in cazul in care vi s-a livrat alt produs decat cel comandat, va rugam sa ne anuntati in cel mai scurt timp posibil despre acest lucru, pentru ca produsul sa fie returnat si inlocuit cu cel comandat. Cheltuielile de transport (tur-retur) vor fi suportate de catre Bona Lux 


2. Marfa livrata prezinta deteriorari vizibile: in cazul in care marfa primita prezinta deteriorari vizibile, aveti dreptul sa refuzati receptia, chiar la momentul receptiei, prin mentionarea acestui lucru pe documentul de transport , va rugam sa verificati integritatea coletului la livrare! , In acest caz va rugam sa ne anuntati imediat pentru a putea proceda la trimiterea unui alt produs (acelasi tip cu cel comandat), caz in care termenul de livrare va fi extins cu timpul necesar procesarii unei comenzi.


3. Fara a aduce atingere celor de mai sus, dreptul de retur trebuie exercitat de catre consumator in termen de 14 zile de la momentul la care consumatorul a intrat in posesia fizica a produselor, fara ca acesta sa fie nevoit sa justifice decizia sa.