Totul pentru casa ta! Bona Lux
Promoții De sezon Vânzări (+4) 0772 035 455

Motoferastrau Ruris rm350 350rn2022

NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Motoferastrau Ruris rm350 350rn2022
  • Motoferastrau Ruris rm350 350rn2022


Descriere Motoferastrau Ruris rm350 350rn2022

Rezistent și ușor de manevrat, Motoferăstrăul RURIS RM350, cu o putere a motorului de 2 CP, este potrivit pentru lucrări de doborâre a copacilor cu dimensiuni mici și medii, pentru curățarea crengilor și activitățile solicitante de îngrijire a arborilor, dar și pentru pregătirea lemnelor de foc. Designul nou al utilajului și o serie de caracteristici inovatoare asigură o funcționare eficientă, fiabilă și confortabilă.

Utilizat pentru diverse lucrări

Motoferăstrăul RURIS RM350 face parte din  categoria motoferăstraielor din clasa medie de putere și poate fi utilizat în diferite scopuri. Greutatea redusă şi puterea mare combinate cu un motor robust fac acest motoferăstrău potrivit pentru o gamă largă de lucrări, putând fi folosit pentru:

-lucrările de rărire a arborilor;

-construcţii;

-îndepărtarea lemnului putred, a trunchiurilor și a ramurilor lăstarilor;

-pentru tăierea lemnului de foc cu diametrul de până la 700 mm.

Dotări

Motoferăstrăul RURIS RM350 este dotat cu șină și lanț profesionale Oregon și cu un carburator Walbro, lider pe piață la nivel mondial în domeniul carburatoarelor.

Echiparea cu șina și lanțul profesionale Oregon asigură rezistență, un consum minim și o alimentare constantă cu combustibil indiferent de poziția în care este ținut și condițiile în care este utilizat motoferăstrăul.

Șina și lanțul Oregon aduc un plus de eficiență și precizie în debitarea masei lemnoase, special proiectate pentru profesioniștii care necesită performanță, durabilitate și versatilitate maximă.

Prin proiectarea specială a șinei și lanțului Oregon se determină transmiterea cantității optime de ulei pentru lubrifiere.

Datorită sistemului de pornire Super Easy Start, Motoferăstrăul RURIS RM350 va porni cu ușurință la o singură tragere fără a întâmpina recul.

Prin apăsarea pompei de combustibil se realizează transferul combustibilului în carburator, diminuând numărul de curse de demaraj după o pauză de funcţionare mai îndelungată a motoferăstrăului.

Proiectarea demarorului asigură o tragere mai ușoară și o pornire mai rapidă.

Sistemul Vortex de curățare centrifugală a aerului ajută la reducerea uzurii și garantează o operativitate îndelungată.

Motoferăstrăul RURIS RM350 este prevăzut cu o fereastră transparentă ce permite utilizatorului să observe și monitorizeze constant, cu rapiditate și precizie, nivelul combustibilului din rezervor.

Motoferăstrăul RURIS RM 350 este echipat cu o cheie în șasiu pentru bujie, întinderea  cu o mai mare ușurință a lanțului și pentru deschiderea rapidă și simplă a șinei, fără a mai fi nevoie de alte unelte.

Cu ajutorul dotărilor sale, Motoferăstrăul RURIS RM350 asigură combinația ideală dintre randamentul sporit și ergonomia optimă, transformând orice provocare într-o activitate ușoară.

Confort sporit

Prin proiectarea cu responsabilitate a punctelor de amortizare din dotarea Motoferăstrăului RURIS RM350 vibraţiile puternice din locurile de prindere sunt semnificativ reduse, evitându-se tulburările de irigaţie sangvină la nivelul mâinilor şi braţelor termen lung.  

Sistemul de pornire Super Easy Start absoarbe forţa în funcţie de evoluţia compresiunii şi o eliberează determinând un proces de demarare uniform, fără recul, nesolicitând mușchii și articulațiile utilizatorului.

Comenzile Motoferăstrăului RURIS350, precum pornirea la rece sau la cald, funcţionarea şi oprirea sunt realizate cu ușurință, deoarece acestea se află la îndemâna utilizatorului asigurând un grad ridicat de confort şi siguranță.

Manevrabilitate ușoară

Motoferăstrăul RURIS RM350 este simplu de manevrat și poate fi folosit cu ușurință în activitățile din gospodărie, pentru lucrările simple.

Design nou

Motoferăstrăul RURIS RM350 are un design nou şi dispune de soluţii tehnologice pentru o funcţionare eficientă și convenabilă.

Ușor de pornit

Sistemul de pornire Super Easy Start al Motoferăstrăului RURIS RM350 se realizează printr-o simplă tragere de sfoară, când motorul este utilizat în prealabil. Tehnologia de pornire asigură o pornire rapidă a motorului, indiferent de condițiile exterioare.

Greutate redusă

Datorită greutății scăzute, de numai 4.65 kg, cu ajutorul Motoferăstrăului RURIS RM350 tăierea lemnului devine confortabilă și se poate realiza pe o durată mai lungă de timp.

Consum redus de combustibil

Motoferăstrăul RURIS RM350 este echipat să asigure un nivel adecvat pentru mediul înconjurător. Consumul redus de carburant este rezultatul capacității de intrare în turație rapidă a motoferăstrăului la care se adaugă șina de ghidaj plus lanțul 3/8 1.3 PM performant Oregon.

ModelRURIS RM350
Motor: Concept Khumma
Ciclu de funcționare: 2 timpi
Putere motor: 2 CP
Capacitate cilindrică: 35 cc
Sistem de aprindere: Electronic
Pornire: Electrică
Combustibil: Amestec carburant
Rezervor benzină: 410 ml
Rezervor ulei: 280 ml
Consum mediu carb.: 464g/kWh

Amestec carburant: 25 ml ulei/ litru de benzină
Vibrații mâner față: 5,65m/s ²
Vibrații mâner spate: 6,65m/s²
Tip carburator: Walbro
Lungime șină: 350 mm
Pas lanț/Număr dinți: 3/8 1.3PM / 26+1D
Întindere lanț: Confort laterală
Frână lanț: Da
Greutate: 4.65 kg