Totul pentru casa ta! Bona Lux
Promoții De sezon Vânzări (+4) 0772 035 455

Manusa pentru ingrijirea animalelor 5405

NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Manusa pentru ingrijirea animalelor 5405
  • Manusa pentru ingrijirea animalelor 5405
  • Manusa pentru ingrijirea animalelor 5405
  • Manusa pentru ingrijirea animalelor 5405
  • Manusa pentru ingrijirea animalelor 5405
  • Manusa pentru ingrijirea animalelor 5405
  • Manusa pentru ingrijirea animalelor 5405


Descriere Manusa pentru ingrijirea animalelor 5405

TEVI SILICON –  partea superioară a mănușii este realizată din poliester, în timp ce partea inferioară (activă) are numeroase file de silicon distribuite uniform pe toată suprafața, care este eficient utilizată în ansamblu; excesul de păr se adună între proeminențe, nu cade pe podea și nu se ridică în aer; soluția aplicată afectează confortul și satisfacția în timpul utilizării.

COMODĂ -  mănușa este prinsă cu velcro, și are un orificiu în lateral, care garantează confort și stabilitate; se imbraca usor, adera bine de mana si nu aluneca la pieptanat; se potriveste mainilor de toate marimile.

SPECIFICAȚIE – dimensiuni (lungime/lățime) 22,5/17,5cm; material: poliester, silicon; greutate 50g.  

UȘOR DE CURĂȚAT –  după pieptănare, părul poate fi ușor „decojit” și aruncat la coșul de gunoi sau la toaletă; mănușa poate fi curățată ușor cu apă și săpun.

UNIVERSAL –  produsul este potrivit pentru orice tip de par de orice lungime, indiferent de rasa, varsta si marimea animalului de companie. Mănușa universală este recomandată pentru câini, pisici și alte animale; va fi perfect pentru uz casnic, precum și în cabinetele veterinare profesionale și saloanele de îngrijire a câinilor și pisicilor.

SPECIFICAȚIE

culoare: negru-albastru
material: TPR + poliester
dimensiuni (lungime / latime): 22,5 / 17,5 cm
greutate: 50 g

Animalele domestice sunt însoțitori minunați în viața de zi cu zi a oamenilor, dar părul lor de pe tapițerie sau covor nu este. Curățarea acestuia poate fi o provocare. Mănușa de pieptănat este un produs indispensabil și foarte practic care te va ajuta să lupți împotriva părului în exces și să scapi de problema enervantă.

Mănușa a fost special concepută astfel încât să îndeplinească funcția de perie și să facă din pieptănarea părului o activitate necomplicată, rapidă și eficientă. Partea superioară a mănușii este confecționată din poliester negru, moale, în timp ce partea inferioară (activă) are numeroase bucle de silicon albastre distribuite uniform pe întreaga suprafață, care este utilizată eficient ca întreg. Soluția aplicată afectează confortul și satisfacția în timpul utilizării. Excesul de păr se adună între noburi, nu cade pe podea și nu zboară în aer. După pieptănare, părul poate fi ușor „decojit” și aruncat în coșul de gunoi sau toaletă. Mănușa poate fi curățată ușor cu apă și săpun. 

Mănușa este prinsă cu velcro și are un orificiu în lateral care garantează confort și stabilitate. Se pune usor, adera bine de mana si nu aluneca in timpul pieptanat.  Se potrivește mâinilor de diferite dimensiuni, ceea ce îl face practic.



Produse asemănătoare cu Manusa pentru ingrijirea animalelor 5405