Totul pentru casa ta! Bona Lux
Promoții De sezon Vânzări (+4) 0772 035 455

Ham pentru caini fara presiune, marimea L, 16150

NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Ham pentru caini fara presiune, marimea L, 16150
  • Ham pentru caini fara presiune, marimea L, 16150
  • Ham pentru caini fara presiune, marimea L, 16150
  • Ham pentru caini fara presiune, marimea L, 16150


Descriere Ham pentru caini fara presiune, marimea L, 16150

FĂRĂ PRESIUNE  – hamul pentru câini prezentat este un accesoriu fără presiune care asigură cel mai înalt confort și siguranță în timpul plimbărilor. Datorită lor, animalul tău de companie se va simți ușor, plăcut și confortabil - hamurile nu comprimă pieptul și gâtul . 

DE ÎNALTĂ CALITATE  - hamurile puternice, fără presiune, cu un mâner suplimentar, sunt fabricate din materiale de înaltă calitate: PP, poliester și bumbac, datorită cărora produsul este solid și durabil și va dura mult timp . 

AJUSTARE Ușoară  – hamurile pentru câini fără presiune sunt foarte ușor de reglat, astfel încât să puteți ajusta rapid dimensiunea la circumferința gâtului și a pieptului animalului dvs. de companie. Hamul este, de asemenea, echipat cu un mâner suplimentar și un cârlig de lesă . 

AU ELEMENTE REFLECTANTE  – hamul pentru câini este echipat cu elemente reflectorizante pentru a asigura siguranța – mai ales când mergi cu animalul tău de companie după întuneric – atunci animalul va fi mult mai vizibil . 

SPECIFICATIE  - marimea M; material: poliester, umplutură: bumbac, altele: nailon + PP + oțel inoxidabil; fără presiune; blocare catarame; reflectorizant; cârlig de lesă; mâner suplimentar; reglare usoara; greutate câine până la 40 kg; circumferinta gatului: 55-67cm; circumferinta pieptului: 68-86cm; greutate: 0,174 kg; greutate în ambalaj: 0,183 kg.

SPECIFICAȚIE

material: poliester, umplutură: bumbac, altele: nailon + PP + oțel inoxidabil
fără presiune
blocați cataramele
reflectorizant
cârlig de lesă
mâner suplimentar
reglare usoara
greutatea câinelui de până la 40 kg
circumferinta gatului: 55-67cm
circumferinta pieptului: 68-86 cm
greutate: 0,174 kg;



Produse asemănătoare cu Ham pentru caini fara presiune, marimea L, 16150