Totul pentru casa ta! Bona Lux
Promoții De sezon Vânzări (+4) 0772 035 455

Braun boiler electric 100L Se-100

NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Braun boiler electric 100L Se-100
  • Braun boiler electric 100L Se-100


Descriere Braun boiler electric 100L Se-100

Boilerele electrice BANDINI BRAUN sunt fabricate pe linii de fabricatie cu un inalt grad de automatizare si cu sistem computerizat de inalta eficienta, ce garanteaza produse cu un nivel calitativ ridicat.

Firma BANDINI din Italia are o experienta de peste o jumatate de secol in fabricarea boilerelor pentru apa calda de consum menajer.

DESCRIERE GENERALA:
• Boilerele sunt confectionate din tabla de otel de calitate superioara si fiecare boiler in parte este verificat la presiune si etanseitate. Presiunea de incercare este de 16 bari.
• Racordurile sunt confectionate din teava de otel de calitate ridicata.
• Finisajul exterior este realizat un email epoxidic.
• Protectia interioara este realizata cu un email cu titan de calitate superioara. Procesul de coacere a stratului de email protector este monitorizata continuu conform DIN 4753.
• Izolatia termica este din spuma poliuretanica compacta cu o rezistenta termica ridicata.
• Boilerele sunt prevazute cu protectie catodica cu un anod de magneziu.
• Termostatul reglare si de protectie realizeaza mentinerea temperaturii apei calde la temperatura dorita de utilizator si decupleaza alimentarea cu energie in cazul unei avarii.
• Supapa de siguranta de protectie este inclusa in furnitura fiecarui boiler.

DATE TEHNICE:
MODEL: BOILER BANDINI BRAUN SE 100 L
CAPACITATE.................................. 100 L
PUTERE REZISTENTA ELECTRICA..1500 W
TENSIUNE ELECTRICA ALIMENTARE 220 V
PRESIUNE MAXIMA DE UTILIZARE...8 BAR
GRAD DE PROTECTIE ELECTRICA.... IPX4
DURATA DE INCALZIRE ΔT=50°C.. 3 h 50'
DIMENSIUNI DE GABARIT. 920x480x500 mm

INSTALARE:
Pentru instalarea corecta a unui boiler electric aveti nevoie obligatoriu de doi robineti de siguranta, unul pentru conducta de apa rece si unul pentru conducta de apa calda. Acesti robineti se utilizeaza pentru separarea boilerului de instalatie in cazul inlocuirii lui sau pentru efectuarea in siguranta a lucrarilor de intretinere in perioada de garantie si de postgarantie.

Pentru a creste durata de utilizare a boilerelor electrice va recomandam montarea in instalatia de alimentare cu apa rece, in amonte de boiler a unui filtru Y, a unui filtru de apa potabila cu cartus filtrant si a unui filtru magnetic anticalcar.

Filtrul Y are rol de a opri impuritatile, particulele mari de depuneri care se pot afla in apa rece care intra in boiler si care pot defecta boilerul sau altera performantele produsului. Filtrul de apa potabila cu cartus filtrant are rolul de a filtra impuritatile de dimensiuni mai mici, iar filtrul magnetic anticalcar are un rol important in protejarea rezistentei electrice boilerului la depunerile de calcar.

Depunerile de calcar pot distruge in timp rezistenta electrica a boilerului si duc la cresterea consumului de curent electric. Defectarea boilerului din cauza depunerilor de calcar pe rezistenta de incalzire a boilerului nu fac obiectul garantiei produsului la nici un tip de boiler electric, indiferent de producator.

Specificații

Culoarealb
Tip utilizareincalzit