Totul pentru casa ta! Bona Lux
Promoții De sezon Vânzări (+4) 0772 035 455

Drojdie pentru vinuri rosii

NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Drojdie pentru vinuri rosii
  • Drojdie pentru vinuri rosii
  • Drojdie pentru vinuri rosii


Descriere Drojdie pentru vinuri rosii

Un kit special de start pentru prepararea vinului rosu
Oferă atenuare completă
Kit de pornire eficient pentru lot de 10-25 L
Perfect pentru vinuri din cireșe, struguri negri, afine, aronia, soc
Greutate 7 g drojdie + 10 g mediu

 

Drojdie + mediu pentru vinuri roșii Fermivin® VR5 VITA este o drojdie și mediu perfect potrivite, datorită cărora îți vei pregăti vinul de acasă. Produsul permite atenuarea totală a băuturii preparate. Cele mai bune tulpini de drojdie asigură fermentarea eficientă a vinurilor de cireșe, struguri, aronia, soc și afine. Setul vă va permite să pregătiți până la 25 de litri de vin. 

 

Utilizare:

Drojdia nu necesită pre-înmulțire. Amestecați-le în 100 ml de apă fiartă și răcită la 30 °C, apoi lăsați totul timp de 20 de minute. După acest timp, turnați soluția în recipientul/balonul de fermentație cu setarea vinului. Cantitatea adecvată de mediu (1 g mediu / 1,5-2,5 L must) trebuie administrată în trei porții egale: I - înainte de inoculare cu drojdie, II - după 2-3 zile de fermentație, III - după aproximativ 10 zile , când ° Blg de must va scădea la 8-12. Se dizolva portiuni din mediu in 100 ml must, apoi se toarna intr-un recipient/balon si se amesteca.

Nu adăugați mediul direct la vaccinul cu drojdie!

 

Ingrediente:

mediu 58,8% (fosfat acid de diamoniu, componente ale celulelor de drojdie inactive, vitamina B1 (clorhidrat de tiamină)), drojdie 41,2% (drojdie de vin S. cerevisiae, emulgator: monostearat de sorbitan).

 

Dimensiunea pachetului:

lungime 8 cm
latime aproximativ 0,5 cm
inaltime 20 cmProduse asemănătoare cu Drojdie pentru vinuri rosii