Totul pentru casa ta! Bona Lux
Promoții De sezon Vânzări (+4) 0772 035 455
  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mobila
  4. /
  5. Electrocasnice
  6. /
  7. Electrocasnice Iso Trade
  8. /
  9. Aparat de sudura folii 00006668

Aparat de sudura folii 00006668

NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Aparat de sudura folii 00006668
  • Aparat de sudura folii 00006668


Descriere Aparat de sudura folii 00006668

SPECIFICATIE

    putere: 650W
    sursa de alimentare: 220-240V
    lungimea sigiliului: 400mm
    latimea sigiliului: 2mm
    timp de sudare: 1-8 secunde
    max. grosime folie / punga: 0,6 mm
    lungime cablu: 115cm
    dimensiuni (lungime / latime / inaltime): 53 / 8,5 / 32cm
    greutate: 2,65 kg
    greutate cu ambalaj: 2,9 kg

INCLUS

    sudor
    electrod suplimentar de incalzire

Un sigiliu folie este un dispozitiv care va fi util in fiecare casa sau atelier de acasa. Perfect pentru sigilarea ambalajelor din folie, cum ar fi pliculetele, folia dintr-o rola sau pungi si chiar tricourile pentru documente. Poate fi utilizat cu majoritatea materialelor care se leaga sub influenta temperaturii (de exemplu, pentru filmele din PE, PP, PVC, precum si pentru folia cu bule). Sudorul de mana ocupa putin spatiu, astfel incat poate fi usor ascuns atunci cand nu este utilizat.

Functionarea extrem de simpla a etansantului folie inseamna ca nu este nevoie de abilitati speciale pentru utilizarea acestuia. Timpul de sudare poate fi reglat in mod convenabil pe butonul din partea din fata a dispozitivului. Timpul de sudare trebuie ajustat la grosimea foliei si a materialului din care este fabricata. Persoanele care nu au multa experienta in utilizarea unui astfel de dispozitiv ar trebui sa inceapa sudarea de la cea mai mica valoare si apoi, daca este necesar, sa prelungeasca timpul necesar sudarii.

Masina de sudat manual nu necesita incalzire. Este gata de functionare imediat dupa pornire. Asezati doar capatul deschis al pungii / foliei sigilate in falcile sigiliului manual si apasati bratul dispozitivului. Etansantul folie poate fi folosit acasa pentru a resigila produsele alimentare deschise, precum si pentru a organiza obiecte mici care s-ar putea pierde. Fiecare utilizator va aprecia sudarea puternica si precisa, precum si operarea extrem de usoara.

Specificații

Tip utilizareuz casnic